onsdag den 4. juli 2012

Hmm Måske Morten skulle udsættes for denne ret i aften ;0)

Italienske frikadeller med flødetomatsovs & pasta



Fars:
500 g hakket svinekød
1 stk æg (Læs om)
1 dl hvedemel (Læs om)
1 dl skummetmælk (Læs om)
3 fed hvidløg (Læs om)
3 spsk frisk oregano (Læs om)
3 spsk frisk basilikum (Læs om)
1 tsk køkkensalt (Læs om)
1/2 tsk peber (Læs om)
150 g Mozzarella 30+ (Læs om)
Sauce:
1 dåse flåede tomater (Læs om)
2 1/2 dl piskefløde 38% (Læs om)
2 fed hvidløg (Læs om)
1/2 tsk bordsalt (Læs om)
1/2 tsk peber (Læs om)
Fremgangsmåde:
-Alle ingredienserne til farsen røres sammen. Farsen formes til SMÅ frikadeller, som steges på panden eller puttes i ovnen 20 min. ved 200°C.

-Ingredienserne til flødetomatsaucen røres sammen, og saucen varmes.

Opskriften er fra opskrifter.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar